Een ‘vakantiegevoel’ en ook nog eens een Lymestyle programma met een positieve ‘boost’.

Dat is de gedachte achter onze  ‘voel je oké na een short stay bij Teek the Day’.  Er zijn verschillende activiteiten en programma's die je kunt volgen als je dat wilt.

 

Genieten van de natuur

Onze tuin is rolstoeltoegankelijk zodat iedereen kan genieten van mooie plekjes om even lekker te gaan zitten. Je kan ons ook komen helpen in de moes- en pluktuin. In onze dierenweide zal je o.a kippen, geiten, en loopeenden aantreffen. 

Wil je buitenshuis wat ondernemen? Je kunt natuurlijk zelf op pad gaan maar vanuit Teek the Day bieden wij diverse activiteiten zoals een dorp of plaatselijk museum bezoeken maar ook sportieve activiteiten voor zowel de chronisch lymepatiënt als mantelzorger.

- wandelen/fietsen/sporten

- overige activiteiten

 

Positieve mindset

We willen je op weg helpen met het terugkrijgen van je positieve mindset. Dit kan met ontspanningsoefeningen waaronder meditatie maar ook onze kleinschalige wellness kan hier een mooie aanvulling op zijn. Tenslotte is er ook nog een lezing over voeding en de kracht van kruiden en een lymestyle lezing met tips en ideeën hoe je op een positieve manier jouw lymeleven en/of mantelzorgleven vorm kan geven.                           

- ontspanningsoefeningen/wellness

- lezingen

- individueel gesprek

 

Lymestyle activiteiten

Vanuit ons Lifestyle programma  krijg je informatie over biologische en goede voeding en hoe dit je kan helpen verder in balans te komen.

Je verblijf is inclusief de maaltijden; deze worden dan ook met zorg en op maat bereid.

Bij goed weer zal er met regelmaat buiten worden gekookt en kan je daarna nog heerlijk nagenieten bij een gezellig kampvuurtje in onze zitkuil.

- stilte ontbijt

- voedingsadvies

- buiten koken

- creatief

Kortom, genoeg keuze om er even helemaal uit te zijn en toch ook bezig te zijn met jouw Lymestyle of jouw mantelzorgtaak. Hoe kan je meer in balans komen, wat past bij jou.

Lijkt het je allemaal te veel qua activiteiten? Je hebt een keuze uit de activiteiten die vaak zo'n 30 minuten duren. Uiteraard voel jij het beste wat haalbaar is voor jou per dag.

Wel zijn er een paar vaste onderdelen zoals de maaltijden en het stilte ontbijt, een keuze uit de ontspanningsoefeningen en de lezingen omdat deze onderdeel zijn van het lifestyle programma.                                                 

 

Hoe mooi zou het zijn als je het maximale uit je verblijf kan halen en met een positieve blik weer naar huis kan gaan!