Lyme markt

 

In 2022 hebben wij met succes de eerste ‘lyme-markt’ georganiseerd met standhouders, die aansluiten op ons bedrijf Teek the Day / Lyme Style, waar onze eigen expertise ligt. Ieder jaar komen er weer meer chronisch lymepatiënten bij en wij vinden het belangrijk om aandacht te geven aan deze onderbelichte ziekte met al meer dan 1,5 miljoen patiënten. Teek the Day biedt een lyme-lifestyle programma aan voor chronisch lyme patiënt en directe mantelzorger. Daar hoort ook het boek Lyme Style en de lyme tisanelijn (medicinale kruidenmixen) bij.

 

In 2023 hebben wij onze tweede markt wat breder toegankelijk gemaakt en de naam gezondheidsmarkt gegeven gericht op mensen met een chronische ziekte, hun mantelzorger(s) en alle andere belangstellenden voor gezondheid.

De markt was verdeeld onder vijf pijlers die een belangrijke bijdrage leveren aan een stuk herstel en / of stabiliteit. Dit komt mensen met een chronische ziekte ten goede m.b.t. hun gezondheid en welzijn. Deze zijn: Voeding, Medicatie en supplementen, Balans tussen rust en inspanning, Mindset en acceptatie en Mantelzorg. Iedere standhouder had een relatie tot minstens één van onze pijlers en kon de bezoeker informeren over wat  hun product kan betekenen voor de doelgroep. Er waren twee aparte hoeken voor de ziekte van Lyme en voor bedrijven die meer informatief van aard zijn.

Onze prachtige siertuin hadden we in “sfeerstukken” ingedeeld. De kramen stonden gethematiseerd in de tuin. Onze dieren vonden het leuk en gezellig om vanuit hun verblijf naar iedereen te kijken. Het was een zeer geslaagde dag!!

 

Belangstelling als standhouder of  voor de PR van 2024? Stuur een mail naar Carina van Welzenis:  boeklymestyle@gmail.com

 

warme groet,
Regina Soetens van www.teektheday.nl   en Carina van Welzenis van  www.lyme-style.com

 

kleine impressie van gezondheidsmarkt 2023