Individueel gesprek

Je kunt bij ons een individueel gesprek aanvragen. Om toch even net iets meer naar jouw eigen situatie te kijken maar misschien ook om iets te verwerken.

Onze mental- en vitaliteitscoach zal je vooral vanuit een activiteit meenemen en net als de lymecoach meer naar de praktische, oplossingsgerichte kant van een situatie te kijken.

 

 

Het is ook mogelijk een individuele opstelling te doen waarbij je meer vanuit het systeem (een diepere laag) kijkt naar waar jij tegenaan loopt en anders zou willen. Deze methode gaat voorbij aan 'praten over'; je gaat ervaren en ontdekken waar jouw gedrag en houding in bepaalde situaties vandaan komt.

Kortom naar de werkelijke kern van waar je tegenaan loopt om vervolgens ook tot een oplossing te komen hoe het anders kan. 

                                                                                                                                                               

 

Bij Teek the Day zijn we graag in de natuur; gesprekken kunnen ook veel fijner en makkelijker zijn als je bv. in het bos bent. Aan de ene kant genieten van de omgeving waardoor je ontspant en aan de andere kant een gesprek over iets dat jou bezig houdt en je graag anders zou willen.

We nodigen je graag uit om samen op pad te gaan en je zult merken door gewoon te gaan, zal je vanzelf op een pad uitkomen.