Ben jij er samen met je directe mantelzorger aan toe om er even uit te zijn, een break te hebben en daarnaast aan de slag te gaan met een stuk lyme-lifestyle?

Dan is dit all-inclusive weekend geschikt voor jullie!

 

Wat bieden we en wat is de prijs van dit mooie weekend?

Aankomst: vrijdagmiddag 20 oktober 15.00 uur 

Vertrek op zondagmiddag 22 oktober 16.00 uur

 

Maaltijden: inclusief

Alle maaltijden worden door ons verzorgd. Dieetwensen graag vooraf per mail doorgeven; we proberen hier zoveel mogelijk rekening mee te houden.

Indien nodig, nemen we contact met je op.

 

Kamers:  3 kamers voor 2 personen; kom je alleen en heb je geen bezwaar om met nog iemand op de kamer te overnachten, dan horen we dit graag.

Groepsgrootte: 6 a 7 personen

 

Activiteiten:  o.a.

- stilte ontbijt; - lezing over de kracht van de natuur; - lezing over lymestyle/lifestyle; - kruidenvoetenbad; - meditatie; - lichaamsoefening;

- (stilte)wandeling

Daarnaast is er voldoende ruimte om met elkaar in gesprek te gaan, maar ook om te rusten,van de tuin en onze dieren te genieten en kan je evt. gebruik maken van een shiatsu massagematras.

Ook kan je een individueel gesprek/sessie aanvragen om wat concreter naar jouw eigen situatie te kijken  (extra bij te boeken )

 

Wat neem je mee naar huis:

In ieder geval een positieve boost met nieuwe inzichten en ideeën waar je thuis mee aan de slag kunt en die jou kunnen helpen meer in balans te komen en/of te blijven. En mooie ontmoetingen en gesprekken!  Het boek Lyme style en tisanes zijn bij ons ook verkrijgbaar !

 

Prijs: Dit speciale weekend heeft een speciale prijs, en wel € 350,- p.p.; met mantelzorger € 475,-

 

Wees er snel bij want er is maar beperkt plek!

 

Voor meer info of aanmelden,

mail: teektheday@outlook.com

 

Tot snel!

 

Regina