De start van Teek the Day

Leven met chronisch Lyme en de restklachten van Lyme is niet altijd even makkelijk. Daar zijn mijn partner en ik helaas achter gekomen. Hoe geef je je leven opnieuw vorm na de boodschap dat je uitbehandeld bent en met de restklachten maar moet leren leven. We gingen beiden op zoek naar manieren, methoden die helpend zijn om in balans te komen en de positiviteit weer terug te vinden. Ik vanuit mijn therapeutschap en opsteller en Carina vanuit haar kennis en ervaring met kruiden & voeding.

Wat ons het meest heeft verbaasd is dat er nog geen plek is waar je met veel vragen naartoe kunt en waar je kunt verblijven om naast ontspanning ook aan de slag te gaan met lymestyle.

Vanuit deze achtergrond en alle schrijnende verhalen die we horen en lezen, is mijn gedachte gekomen om Teek the Day op te richten; een vakantiegevoel waar je mag zijn zoals je bent, begrepen wordt en waar je met alle dingen die wij je aanbieden een stuk positiviteit mag ervaren.

Voor iedereen is Lyme en leven met Lyme weer anders, vandaar dat ik je graag met alle andere medewerkers een stuk op weg wil helpen met het vinden van jouw pad. Een plek om je op te laden, nieuwe kennis op te doen en jezelf een positieve boost te kunnen geven.

Teek the Day is in 2020 opgericht door Regina Soetens, mantelzorger, therapeut, individueel opsteller en lymecoach voor mensen met Lyme en mantelzorger.

Daarbij hebben we een verpleegkundige, coaches en betrokken vrijwilligers in ons team.

Regina; Melissa; Wilbert en vrijwilliger Carina